Pure THC olie kopen

Bij Mediolie kunt u pure THC olie kopen. U kunt het gewoon in de online winkel bestellen, de levertijd is 1-3 werkdagen. De pure THC olie is gemaakt van Amnesia Haze planten (sativa). We hebben ook de pure Rick Simpson olie deze is gemaakt van Indica wietplanten. De THC olie is te bestellen in een 10ml spuit.

Pure THC olie kopen

Pure THC olie kopen

Hoe wordt pure THC olie gemaakt?

Het begint bij de kweek van goede hennep! Mediolie werkt alleen samen met de beste kwekers die jarenlange ervaring hebben en een passie voor het vak. Na het kweken worden de planten zorgvuldig geknipt en gedroogd op de juiste temperatuur. Na ongeveer een week zijn de planten klaar om er THC olie van te maken.

De toppen en bladeren worden gemalen waardoor alle werkzame stoffen beter oplossen. Vervolgens gaat de cannabis door een CO2 installatie. Na een tijdje roeren zijn de helende stoffen zoals THC, CBD en de terpenen opgelost in de CO2. Hierna wordt de CO2 gescheiden van het plantmateriaal d.m.v. filters.

Vervolgens wordt de CO2 verdampt in een professionele installatie, alleen het cannabis extract (pure THC olie) blijft over. Dit extract heeft een hoog percentage THC, maar het bevat ook andere cannabinoïden en terpenen. Terpenen zijn stofjes die geur en smaak geven aan de cannabisplant, deze stofjes hebben ook helende eigenschappen. Pure THC olie is dus niet 100% THC, wilt u 100% THC dan noemt men dit pure THC destillaat. Pure THC destillaat heeft een minder helende werking dan pure THC olie, dit komt doordat er terpenen en andere cannabinoïden ontbreken.

Wie mag de pure THC olie kopen?

Bij Mediolie kunt u pure THC olie kopen als u dit niet voor recreatief gebruik wilt bestellen. Dan mag u pure THC olie kopen in de webshop.

Waarvoor pure THC olie kopen?

Mensen worden bewuster van de helende eigenschappen van THC olie. Wij mogen geen gezondheidsclaims maken over wietolie, dus wij claimen of beweren zelf niks. Wij kunnen wel info delen met u die staat op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport;

Er zijn volgens het Ministerie van Volksgezondheid en Sport voldoende wetenschappelijke gegevens beschikbaar die aantonen dat medicinale cannabis werkzaam is bij:

Multiple Sclerose (MS), Chronische pijn, Kanker en aids (voor opwekken eetlust en verminderen pijn, misselijkheid en gewichtsverlies), Syndroom van Gilles de la Tourette, Glaucoom, Morbus Crohn, Colitis ulcerosa, Epilepsie, Jeuk, Migraine, Reuma, ADHD, PTSS, Alzheimer.

Pure THC olie kopen

Ervaringen van het gebruik van THC olie

Hier kunt u ervaringen over pure THC olie zien.

Heeft u interesse in pure THC olie? Kies dan voor de pure THC olie.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelen op het gebied van wietolie? U ontvangt in de toekomst ook kortingscodes na bevestigen van uw subscription in de mail.

Wilt u meer info over pure THC olie en het gebruik?