Pure THC olie kopen

Bij Mediolie kunt u geen pure THC olie kopen omdat dit illegaal is. Wij hebben olie waar sporen van THC in zitten die genoeg zijn voor een goede werking, doordat het hoge percentage HHC bevat kan het percentage THC onder de 0,05% blijven, wat het product niet illegaal maakt. U kunt het gewoon in de online winkel bestellen. Pure THC olie kopen

Hoe wordt pure THC olie gemaakt?

Het begint bij de kweek van goede wiet! Mediolie werkt alleen samen leveranciers die jarenlange ervaring hebben en een passie voor het vak. Alle teelt is volledig biologisch zonder pesticide of chemische stoffen. Na het kweken worden de planten zorgvuldig geknipt en gedroogd op de juiste temperatuur. Na ongeveer een week zijn de planten klaar om er THC olie van te maken.

De toppen en bladeren worden gemalen waardoor alle werkzame stoffen beter oplossen. Vervolgens vindt er een CO2 extractie plaats om de goede stoffen te extraheren. Hierna zijn de helende stoffen zoals THC, CBD en de terpenen opgelost in de vloeibare CO2. Hierna wordt de C02 gescheiden van het plantmateriaal.

Vervolgens wordt de C02 verdampt in een professionele destillatie installatie, alleen het cannabis extract (pure THC olie) blijft over. Dit extract heeft een laag percentage THC (max 0,05%), maar het bevat veel HHC (+90%) en andere cannabinoïden en terpenen. Terpenen zijn stofjes die geur en smaak geven aan de cannabisplant, deze stofjes hebben ook helende eigenschappen. Pure THC olie is dus niet 100% THC, wilt u 100% THC dan noemt men dit pure THC destillaat. Pure THC destillaat heeft een minder helende werking dan pure THC olie, dit komt doordat er terpenen en andere cannabinoïden ontbreken.

Wie mag de pure THC olie kopen?

Bij Mediolie kunt u dus geen pure THC olie kopen. Wij hebben cannabisolie waar sporen van THC in zitten, deze is ook alleen voor volwassenen van 18+ bedoeld.  Als u het niet voor recratief gebruik besteld en ook 18+ bent, dan mag u de cannabisolie gemaakt van pure THC olie kopen in de webshop. (alles bevat onder de 0,05% THC, wel hoge percentage HHC)

Waarvoor pure THC olie kopen?

Pure THC olie kopen

Ervaringen van het gebruik van THC olie

Hier kunt u ervaringen over pure THC olie zien.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelen op het gebied van wietolie? U ontvangt in de toekomst ook kortingscodes na bevestigen van uw subscription in de mail.

Wilt u meer info over pure THC olie en het gebruik?