Natuurlijke pijnstillers

Er zijn tegenwoordig vele soorten pijnstillers en alternatieve geneeswijze. Door dat er zoveel valse beloftes worden gedaan en veel zogenaamde natuurlijke pijnstillers niet werken geven mensen de hoop op. Veel mensen hebben bijvoorbeeld CBD olie geprobeerd tegen pijn, maar dit bleek niet te helpen. Zo zijn er ook tal van kruiden en supplementen die zogenaamd ernstige pijnklachten kunnen verminderen. Een middel dat in het oude China door veel mensen werd gebruikt als natuurlijke pijnstiller is THC olie/ wietolie.

THC olie/wietolie

THC is het psychoactieve bestanddeel van cannabis, het stofje dat je high/stoned maakt. Van deze druppels kan je ook stoned worden bij een bepaalde hoeveelheid, dit verschilt per persoon. Bij lager doseringen wordt je niet stoned maar heeft het al wel een werking.

Willeke had jaren lang last van chronische pijn en vele andere gezondheidsproblemen.

Hier vertelt Gerard zijn verhaal, wietolie met THC na artrose en hernia.

Margreet vertelt over haar ervaring met THC olie na een dwarslezing en spasmen.

 

Er is echter een nieuwe cannabisolie op de markt genaamd HHC olie, dit lijkt veel op THC alleen is het legaal en je wordt er niet echt stoned van.

Wilt u meer weten over wietolie met HHC? Wilt u het eventueel ook een keer proberen? We kunnen u goed ondersteunen en voorzien van de juiste veilige producten. We hebben al veel mensen geholpen aan een beter leven en we willen iedereen helpen die er baat bij heeft

U kunt gerust contact opnemen met ons via Whatsapp 0613397153, via de mail: [email protected] of u kunt ook gewoon meer lezen op onze website en eventueel gelijk producten bestellen