Mediolie

Ons verhaal

Mediolie heeft als doel het verbeteren van de volksgezondheid. Mediolie doet dit door mensen te informeren over de voordelen van natuurlijke oli├źn voor het bestrijden van klachten. Wij helpen ook graag mensen aan kwalitatieve en veilige producten. Wij zijn gespecialiseerd in THC, THCA, CBD en CBN olie. Al onze producten zijn door een extern laboratorium getest en hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij de productie van ons assortiment worden geen pesticiden of chemische stoffen gebruikt. Alles is puur natuur voor de beste resultaat!

Het ontstaan van Mediolie

Het is allemaal begonnen met het onderzoeken van cannabis extracten. Het was al snel duidelijk dat weinig mensen op de hoogte waren van dit soort producten.

De kweekmethoden en hoge eisen aan de kwaliteit zorgde voor positieve feedback. Na jaren van ontwikkelen en verbeteren van alle aspecten van het productieproces heeft Mediolie een assortiment waar we trots op zijn. Er is een groot verschil tussen de olie die in het begin gemaakt werd vergeleken met de producten die we nu realiseren. Dit lukt voornamelijk dankzij behulp van professionele apparatuur en voldoende ervaring.

Er zitten meer dan 100 cannabinoïden in hennep, verder bevat hennep ook veel terpenen. De combinatie van al deze stoffen geeft een bepaalde werking. De kunst is om de juist kweekmethode toe te passen en hierna een goed productieproces uit te voeren. Het is de bedoeling dat alle werkzame stoffen bewaard blijven en de onnodige stoffen niet in het eindproduct komen. Dit is een complex proces vanaf zaadje/stekje tot het eindproduct.

Wilt u een keer een van onze producten proberen, we helpen u graag verder. We houden de prijzen zo laag mogelijk en dit lukt aardig tot nu toe.

Mediolie voor wietolie en THC olieWilt u op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelen op het gebied van wietolie? U ontvangt in de toekomst eek kortingscodes na bevestigen van uw subscription in de mail.

Lees meer over ons op de beste medicinale wiet site van Nederland!