Wietolie, nu 25% KORTING met code: medi25

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten / wietolie?

Medicinale wietolie?

Dat mogen we niet zeggen, we maken geen medische claims.  Overal op het internet kunt u verhalen lezen over medicinale wietolie.
We zijn gespecialiseerd in THC, THCA, CBD, RSO, CBD en hasjolie. Als u vragen heeft over de info die u leest over medicinale wietolie, kunt u een berichtje sturen. We reageren meestal direct op WhatsApp.

Waar medicinale wietolie kopen?

U kunt wietolie krijgen bij ons. Medicinale wietolie kunt u ook kopen in de apotheek, dit is echter heel duur en heeft een maximale percentage van 2,5% THC.

Mediolie is er voor de mensen die het niet zo breed hebben en ook als u liever een hoger percentage  wilt bent u bij ons in goede handen.

Zodra de kortingsactie stopt zullen de mensen die zich hebben aangemeld met hun mail een kortingscode ontvangen, wees er snel bij!


Bevestig uw subscription na ontvangst van de e-mail.

Hoe gebruik je wietolie?

Wietolie kunt u onder uw tong druppelen en vervolgens doorslikken. Het is ook mogelijk om het in uw eten of drinken te druppelen. De werking begint na 30 tot 90 minuten, de maximale werking kan 2 uur na het gebruik pas komen. Pas op met overdosering, u kunt het beste beginnen met 1 druppel en elke keer 1 druppel tegelijk meer nemen. Zo kunt u de juiste dosering vinden. Dit verschilt veel per persoon en ook de sterkte van die wietolie is van invloed. Wees echter niet bang om uw dosering op te hogen tot het gewenste resultaat, anders kan het onvoldoende werken

THC olie kopen